Stantroll tilbyr norsk teknologi og produkter for grunnundersøkelser, sprengning og sikring.

Kontakt:

Telefon: 920 26 898
E-post: post@stantroll.no

Om oss

Stantroll har 30 års erfaring med bergarbeider i Norge, Asia og Sør-Amerika.

Selskapet er etablert i Asia med hovedkontor på Filipinene. Stantroll har de største norske produsentene av borstål og bergsikringsmateriell som sine partnere.

Stantroll leverer i hovedsak til kunder i Sør Øst Asia med Filippinene, Hong Kong, Singapore, Taiwan, Vietnam, Indonesia som hovedmarkeder. For større infrastrukturprosjekter  leveres tjenester til det globale markedet.

Kundene er offentlig og private byggherrer, gruveselskaper, konsulenter og entreprenører.

Den norske metoden inkluderer bergmasseklassifisering etter Q-metoden. Driving av fulle tverrsnitt med 20 fot salver, elektroniske tennere og SSE sprengstoff. Permanent bersikring med for-injeksjon, bolter og sprøytebetong.

Teknologien og produktene er «state of the art» og basert på erfaring fra kompliserte norske underjordsprosjekter. Norge er det landet i Europa med flest infrastrukturtunneler og kraftstasjoner bygget i berg.

Prosjekter som Gjøvik Olympisk Fjellhall og Lærdalstunnelen, verdens lengste veitunnel på 24,5 km og undersjøiske vegtunneler på ned til 300m dyp er norske prosjekter som har vært banebrytende.

Adresse:

271 Evangelical Village, Sambag, Jaro, Iloilo City, Philippines

Kontakt oss